Practicum Arcanum | Wil Koolhof - Zwolle

  Trouwen:

  Waarom een freelance pastor ?!

 

Mijn missie: inspireren, verrassen en... inzegenen !

De trouwdag is dé dag bij uitstek, waarop jullie samen met anderen willen vieren wat jullie in elkaar gezien en gevonden hebben. Zéker als jullie de liefde ook in samenhang ervaren met heel persoonlijke intuïties van zingeving en spiritualiteit.

Daarmee dus rakend aan een dimensie die je toch niet zou willen missen op jullie grote dag ? Maar hoe daar een sprankelende vorm en inhoud aan te geven ? Tenslotte willen jullie die persoonlijke meerwaarde van jullie relatie toch ook niet prijs geven aan al te voorspelbare algemeenheden en cliché's. Precies dáárom kan ik als freelance pastor jullie boven elke verwachting verrassen, inspireren en jullie huwelijk inzegenen.

De 'binnenkant' van jullie Ja-Woord

Denk nog eens terug aan dat mooie moment waarop jullie elkaar voor het éérst ten huwelijk vroegen... Wat je op jullie trouwdag ten diepste tegen elkaar wilt zeggen en vieren, kan door de roes en de drukte van die dag gemakkelijk verdrongen dan wel vergeten worden... De "binnenkant" van jullie "Ja-Woord", precies dátgene waar het in jullie liefde ten diepste om gaat, verkrijgt dan mischien niet die enthousiaste vertolking die het verdient.

De vóórbereiding: 

een feest op zichzelf..!

De mogelijkheden om te komen tot een geheel eigen ontwerp van jullie huwelijksviering, zijn nagenoeg eindeloos en vormen een exclusief alternatief voor het traditioneel gebodene. Uitgaande van jullie eigen verwachtingen en enthousiasme, verzorg ik samen met jullie een volstrekt unieke huwelijksviering. Op een schip, in een kasteel, in de vrije natuur, in een intieme kapel, op het strand ? Zolang er maar voldoende ceremoniële ruimte is, is elke locatie voor mij een creatieve uitdaging. Zouden jullie het niet fantastisch vinden om die uitdaging samen aan te gaan en werkelijk tot iets onvergetelijks te maken ? >>>>                         Mobiel: 06. 2526 5006  / Thuis: 0313  795086