Practicum Arcanum | Wil Koolhof - Zwolle

Freelance Pastor en Dominee;             een geïnspireerde ZZP'er...

 

 

Financiële toelichting

 

De informatie over mijn werkwijze is tevens een verantwoording van de tarieven op deze site. Een kwestie van transparantie en integriteit. Voor mij als praktijkvoerende ZZP'er, gelden deze tarieven als bruto inkomsten en komen dus voor ongeveer één derde deel voor de Nederlandse schatkist...

Praktische werkwijze

Wat er geboden wordt als jullie besluiten een beroep op mij te doen:

1e Een informatie- en kennismakingsgesprek bij jullie aan huis;

     Ongeveer vijf dagen later verneem ik jullie besluit.

2e Drie gesprekken aan huis; inhoud en praktische vormgeving

3e Ceremonieel ontwerp, teksten, boekje, speech; mijn bureauwerk...

4e Inrichten van de door jullie gewenste ceremoniële locatie.

5e Voltrekking van de samen ontworpen ceremonie dan wel viering.

 

Gemiddeld aantal uren

Uiteraard niet voor jullie maar wel voor mijzelf omvat deze werkwijze tussen de twintig en dertig arbeidsuren. Die tijdsinvestering staat mede garant voor de hoogste kwaliteit van mijn dienstverlening én.., voor jullie toenemend enthousiasme en plezier in het samen te ontwerpen, volstrekt unieke resultaat. De viering vormt dan niet enkel voor jullie maar tegelijk voor de bruiloftsgasten hét hoogtepunt van zowel de voorbereiding alsook van de feestdag !

Over méérwaarde gesproken

Voor mijn dienstverlening vergoeden jullie alleen het van tevoren afgesprokene. Eenvoudig omdat wij samen begrijpen dat nu eenmaal niet alles is uit te drukken in harde valuta. Gelukkig niet. De méérwaarde waarin ik geloof en waarvoor ik ga, is van een totaal andere orde. Ik zou kunnen proberen die hier te beschrijven, maar je ervaart het pas wanneer jullie mij persoonlijk ontmoeten. Gewoon een kwestie van afspreken toch ?!

 

Tel.: 06. 2526 5006

of anders via het contactformulier

van deze site.